Cum alegem meniul de botez si restaurantul unde se va tine petrecerea de botez?

Botezul este un eveniment special din viata micutului sau micutei tale asa ca petrecerea de botez trebuie sa fie perfecta. Organizarea sa implica insa multa alergatura, atentie deosebita la orice detaliu si inspiratie in alegerea de restaurante Bucuresti care sa fie atat pe gustul tau, cat si pe gustul invitatilor.

Restaurantul ideal care va gazdui petrecerea de botez trebuie sa fie amplasat intr-o zona in care se poate ajunge usor, trebuie sa aiba parcare privata, eventual supravegheata, sali incapatoare si un personal dispus sa se implice 100%. De asemenea, seful restaurantului ar fi bine sa fie dispus la negociere si sa isi adapteze meniurile in functie de nevoile clientilor, sa va permita sa mergeti sa vedeti cum arata o petrecere de botez tinuta in respectiva locatie. Ca sa fiti siguri ca nu faceti o alegere gresita e bine sa va interesati din timp daca a mai facut cineva un astfel de eveniment acolo, cum a fost servirea si muzica, cat a costat. Si mai simplu e sa participati la un botez al copilului unor prieteni care se organizeaza acolo pentru a vedea la fata locului cum stau lucrurile. In privinta meniu botez sector 4, acesta trebuie sa fie usor de personalizat, sa vi se permita sa ii aduceti imbunatatiri si sa stabiliti clar mai multe variante pentru micuti si invitati, in functie de preferintele fiecaruia. Copiii vor trebui sa aiba un meniu mai usor si nu prea multe dulciuri sau bauturi acidulate, adultii trebuie sa aiba alt tip de meniu, cu bauturi alcoolice si open bar, dar si cu diverse tipuri de carnuri sau preparate, semipreparate, in functie de problemele de sanatate ale fiecaruia si de ceea ce prefera sa manance. Pentru copii ar trebuie sa existe si un loc special amenajat cu fel de fel de bunatati de unde cei mici sa se infrupte pe tot parcursul serii, dar si un loc de joaca, cu baloane si alte jucarii pentru ca prichindeii sa nu se plictiseasca.

Meniul de la petrecerea de botez include si tortul, care ar trebui sa fie destul de usor pentru ca un copil, dar si un adult sa-l poata savura in tihna, fara sa se teama pentru sanatatea sa. La final, trebuie sa aveti grija si la nota de plata si la modul in care se calculeaza fiecare tacam astfel incat sa nu cheltuiti bani inutil-ar fi bine sa stiti exact cati oameni vin pentru a nu comanda mai multa mancare si bautura fara rost. Foarte important este sa gustati meniul standard oferit de restaurant si sa va ganditi bine cum il personalizati pentru ca toata lumea sa fie servita cu preparate de calitate si pe gustul fiecaruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu